banniere take care of you

Welkom

TAKE CARE OF YOU aisbl heeft als doelstellingen:

Patiënten die behandelingen voor allerlei soorten kanker ondergingen te verzorgen, net als hun kind(eren) en partner en hen de mogelijkheid geven zowel fysiek als psychisch te herstellen.

Hiervoor worden Workshops voor onco-esthetiek, make-overs, praatgroepen, schrijven, koken en dieetleer, creativiteit, dans, muziek en fitness georganiseerd om hen te helpen de draad weer op te pikken.

In samenwerking met pruikenmakers-kappers die lid zijn en tal van andere partners. Het organiseren van deze Workshops kan helpen hun zelfvertrouwen en hun zelfbeeld te verbeteren. Deze workshops worden geleid door professionals zoals schoonheidsspecialistes, raadgevers op het vlak van pruiken die de kankerafdelingen bezoeken en op een rustige, aangepaste plek praten over de problemen van de patiënten en oplossingen zoeken.

Kortom, deze workshops laten patiënten en hun familie toe om moed, welzijn en een nieuw levenscomfort te vinden.

De patiënten binnen onze mogelijkheden begeleiden zodat ze zich niet geïsoleerd voelen en wij hen kunnen helpen hun vragen te beantwoorden.

We wensen echter ook onderzoek te steunen en samen met de onderzoekers mee te werken aan verschillende soorten acties om de behandelingen te verbeteren en het terugvallen na een eerste kanker te verkleinen.